Nieuws

1e internationale bijeenkomst over ‘Empathy In Health’ (05/11/2019)

De eerste internationale bijeenkomst over het project ‘Empathy In Health’ vond plaats op 31 oktober en 1 november 2019 in Nicosia, Cyprus, in de gebouwen van het Mediterranean Management Centre Limited (M.M.C.), met medewerking van het M.M.C Ltd, de Universiteit van Nicosia, de Cyprus Certification Company (C.C.C.), de Vrije Universiteit Brussel, de Evangelische Hochschule Berlin, de Universiteit van Thessalië en Omega-Theofanis Alexandridis & SIA EE.

Op de eerste dag stelden de partners hun organisaties voor en analyseerden ze de specifieke rol die ze spelen bij de realisatie van het project. Daarna gaf het MMC een overzicht van het project.

2e internationale bijeenkomst over ‘Empathy In Health’ (18/06/2020)

De tweede internationale bijeenkomst over het project ‘Empathy In Health’ vond plaats op 17 juni 2020, via Zoom, met medewerking van het M.M.C Ltd, de Universiteit van Nicosia, de Cyprus Certification Company (C.C.C.), de Vrije Universiteit Brussel, de Evangelische Hochschule Berlin, de Universiteit van Thessalië en Omega-Theofanis Alexandridis & SIA EE.

Tijdens deze bijeenkomst besprak het consortium de voortgang van het project, met een focus op IO1. In verband hiermee werden de voortgang en resultaten (indien beschikbaar) van de focusgroepen in elk land besproken. Verder bedacht en begeleidde het MMC een brainstorming-sessie over gemeenschappelijke bevindingen en een eerste uitwerking van het kwalificatiekader.

3e internationale bijeenkomst over ‘Empathy In Health’ (06/07/2020)

De derde internationale bijeenkomst over het project ‘Empathy In Health’ vond plaats op 3 juli 2020, via Zoom, met medewerking van het M.M.C Ltd, de Universiteit van Nicosia, de Cyprus Certification Company (C.C.C.), de Vrije Universiteit Brussel, de Evangelische Hochschule Berlin, de Universiteit van Thessalië en Omega-Theofanis Alexandridis & SIA EE.

Tijdens deze bijeenkomst besprak het consortium verschillende aspecten van het project, zoals de communicatie van de resultaten en de financiering.

4e internationale bijeenkomst over ‘Empathy In Health’ (08/09/2020)

De vierde internationale bijeenkomst over het project ‘Empathy In Health’ vond plaats op 7 september 2020, via Zoom, met medewerking van het M.M.C Ltd, de Universiteit van Nicosia, de Cyprus Certification Company (C.C.C.), de Vrije Universiteit Brussel, de Evangelische Hochschule Berlin, de Universiteit van Thessalië en Omega-Theofanis Alexandridis & SIA EE.

Tijdens deze bijeenkomst besprak het consortium de voortgang van het project, met specifieke aandacht voor IO1, 1O3 en IO4. Verder hadden ze het ook over de communicatie van de resultaten.

5e internationale bijeenkomst over ‘Empathy In Health’ (19/02/2021)

De vijfde internationale bijeenkomst over het project ‘Empathy In Health’ vond plaats op 7 september 2020, via Zoom, met medewerking van het M.M.C Ltd, de Universiteit van Nicosia, de Cyprus Certification Company (C.C.C.), de Vrije Universiteit Brussel, de Evangelische Hochschule Berlin, de Universiteit van Thessalië en Omega-Theofanis Alexandridis & SIA EE.

Tijdens deze bijeenkomst besprak het consortium de voortgang van het project en was er ruimte voor een overzicht van het project. Het consortium bereikte een akkoord over de volgende stappen die ondernomen moeten worden. Omega-Theofanis Alexandridis & SIA EE gaf bovendien advies aan de partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de scenario’s, zodat deze gebruikt kunnen worden voor de ontwikkeling van VR.