Μήνυμα από τον Συντονιστή

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του ‘Empathy in Health’
Ο στόχος του έργου είναι να εισαγάγει μια πολύ σημαντική ικανότητα στην εκπαίδευση στον χώρο του τομέα υγείας, την ενσυναίσθηση.

Πιστεύουμε ότι η ενσυναίσθηση είναι το κλειδί για να καλυφθεί το υπάρχον κενό στην εκπαίδευση υγειονομικής περίθαλψης, τόσο στην ανώτερη, όσο και στην επαγγελματική εκπαίδευση.
Με βάση τα πιο πάνω, στοχεύουμε να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα δεξιοτήτων ενσυναίσθησης που θα συνοδεύεται από σχετικό υλικό, το οποίο θα πιστοποιηθεί με ISO.
Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, προτεραιότητά μας είναι να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα που θα βασίζεται σε σύγχρονα αποτελέσματα ερευνών και τη συμμετοχή εκπαιδευτών, φοιτητών και ασθενών.

Οι εμπειρίες, οι ιδέες και οι προσδοκίες τους σε συνδυασμό με εκπαιδευτικά βίντεο και την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητάς θα μας προσφέρουν το απαραίτητο σύνολο δεξιοτήτων για την επίτευξη αυτού του στόχου.
Για την επίτευξη αυτού του φιλόδοξου στόχου, έχουμε αναπτύξει μια ισχυρή ομάδα αποτελούμενη από έξι διαφορετικούς οργανισμούς, που εκπροσωπούν τέσσερις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι εταίροι έχουν εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης στην Ανώτατη και στην επαγγελματική εκπαίδευση. Επίσης, στη ομάδα, υπάρχουν συνεργάτες με γνώσεις και εμπειρία που σχετίζεται με την υψηλή τεχνολογία.
Μείνετε συντονισμένοι για τακτικές ενημερώσεις σχετικά με το έργο “Empathy in Health”